Nastavljena žetva medalja: Novo zlato za srpske kanuistkinje

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena žetva medalja: Novo zlato za srpske kanuistkinje

Srpske kanuistkinje osvojile su novu zlatnu medalju za naš nacionalni tim na Prvenstvu Evrope na Adi Ciganliji.

Naše juniorke, Nikolina Mijušković i Nikolina Milić trijumfovale su u kanuu dvokleku na 200 metara, i do zlatne medalje su stigle ubedljivo pošto su trku izveslale za 47.320 sekundi, što je čak sekund ipo brže od drugoplasirane posade.

Srebrnu medalju osvojile su Arina Hožainova i Olga Aleksandrova iz Rusije (47.320), dok je bronza pripala Nataliji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Truhanović i Irini Vihruk iz Belorusije (48.940).

Nikolini Mijušković to je druga zlatna medalja na ovogodišnjem šampionatu.

Mijuškovićeva je odbranila titulu juniorske šampionke Evrope, pošto je ubedljivom vožnjom u finalu, sa sekund prednosti u odnosu na drugoplasiranu, trku završila za 50.588 sekundi.

Srebrna medalja pripala je Mađarici Bjanki Nađ (51.588), dok se bronzom okitila Arina Hožainova iz Rusije (51.688).
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kanuistkinje donele novo zlato Srbiji na Evropskom prvenstvu

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2017

Srpske kanuistkinje osvojile su novu zlatnu medalju za nacionalni tim na prvenstvu Evrope na Adi Ciganliji...Juniorke, Nikolina Mijušković i Nikolina Milić trijumfovale su u kanuu na dvokleku na 200 metara, i do zlatne medalje su stigle ubedljivo pošto su trku izveslale za 47.320 sekundi, što je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.