Najavljivan je kao novi Pele, Jagodinci žele da eksplodira: Adua čekaju lekarski pregledi

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljivan je kao novi Pele, Jagodinci žele da eksplodira: Adua čekaju lekarski pregledi

Američki fudbaler Fredi Adu doputovao je u Jagodinu i razgovarao sa čelnicima kluba predvođenim predsednikom Goranom Milovanovićem, a od potpisa za klub dele ga lekarski pregledi koji će se održati u petak.

Nekada veliki talenat je najavljivan kao "novi Pele", već sa 13 godina potpisao je milionski ugovor sa kompanijom "Najk" i posle preranih ulazaka u seniorski klupski i reprezentativan fudbal nije pokazao sav potencijal.

Selio se iz Benfike u Monako, nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i dres Arisa, do dolaska u Jagodinu trenirao je sa AZ Alkmarom, a u 25. godini pokušaće da oživi karijeru u srpskom fudbalu.

Posle upoznavanja sa rukovodstvom kluba, ofanzivac rođen u Gani ispratiće i meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Jagodine i Kluža. U prvom meču bilo je 0:0, a dan posle revanša, Adua čekaju lekarski pregledi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ada,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Viđen je kao novi Pele, Jagodinci žele da "eksplodira": Adua čekaju lekarski pregledi

Izvor: Blic, 24.Jul.2014

Američki fudbaler Fredi Adu doputovao je u Jagodinu i razgovarao sa čelnicima kluba predvođenim predsednikom Goranom Milovanovićem, a od potpisa za klub dele ga lekarski pregledi koji će se održati u petak...Nekada veliki talenat je najavljivan kao "novi Pele", već sa 13 godina potpisao je milionski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.