Kome treba more: Pevačica na gradskom kupalištu

Izvor: Svet, 18.Avg.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome treba more: Pevačica na gradskom kupalištu

Dok mnoge poznate ličnosti leto provode na egzotičnim destinacijama i luksuznim letovalištima, pevačica Jelena Jovanović vrele mesece provodi radno, te je ostala u Beogradu. Ipak, bivša Farmerka pronalazi vremena da se rashladi i to na gradskom kupalištu Ada Ciganlija.
Atraktivna pevačica je uživala na najvećem beogradskom kupalištu pa je ubrzo sela u obližnji kafić, a na pitanje zašto je odmor na moru zamenila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ovim, Jelena je odgovorila: “Nadala sam se da ću ovo leto moći da iskoristim za odmor, ali zbog zakazanih nastupa i dalje ne znam kada ću moći da odvojim par dana i otputujem na more. Ipak, iako vremena za letovanje nemam, odlučila sam da ugodim sebi kada god to mogu, idem na jogu, čitam, crtam, družim se sa prijateljima, kada je vreme lepo, obavezno sam u prirodi. A ima vremena, srešćemo se more i ja siguno, jer žarko želim da se odmorim uz talase”, odgovorila je Jelena koja ima zakazane nastupe širom Srbije i dijaspore, a novu pesmu planira da objavi u septembru.
I posle iscrpnog dana na suncu, Jelena se kao na pravom odmoru uputila na relaksaciju i obezbedila svojoj koži jedan hranjivi tretman…
“Voda, spa, masaža… Uživancija!”, napisala je na svom Fejsbuk nalogu.
Izvor: Alo!
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena se brčka na Adi: Nemam vremena za more, ali srešćemo se!

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2014, 13:31

Dok mnoge poznate ličnosti leto provode na egzotičnim destinacijama i luksuznim letovalištima, pevačica Jelena Jovanović vrele mesece provodi radno, te je ostala u Beogradu. Ipak, bivša Farmerka pronalazi vremena da se rashladi i to na gradskom kupalištu Ada Ciganlija...Atraktivna pevačica je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.