KOBNO KUPANJE NA VRBASU Utopio se 31-godišnjak iz Banjaluke

Izvor: Blic, 25.Jun.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNO KUPANJE NA VRBASU Utopio se 31-godišnjak iz Banjaluke

Mladić M. P. (31) iz Banjaluke utopio se sinoć prilikom kupanja u reci Vrbas u blizini restorana "Sidro" u banjalučkom naselju Ada saznaje.

Kako nezvanično saznaje “EuroBlic” nesretni mladić je oko 18 časova skočio u reku u nameri da se okupa, ali više nije izronuo.

U potragu za njim uključena je policija i rodbina koji pretražuju obale Vrbasa.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi Banjalučanin nestao u Vrbasu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2017

BANJALUKA - Dvadesetdevetogodišnji Banjalučanin nestao je sinoć u rijeci Vrbas u ovom gradu, potvrđeno je "Nezavisnim"...Strahuje se da se ovaj mladić utopio, jer je, oko 20 časova, u banjalučkom naselju Ada skočio u vodu, nakon čega nije izronio...Uskoro opširnije..

Nastavak na Nezavisne Novine...

KOBNO KUPANJE U VRBASU Utopio se 29-godišnjak iz Banjaluke

Izvor: Blic, 25.Jun.2017

Mladić Pero M. (29) iz Banjaluke utopio se sinoć prilikom kupanja u reci Vrbas u blizini restorana "Sidro" u banjalučkom naselju Ada...Kako nezvanično saznaje “EuroBlic” nesretni mladić je oko 18 časova skočio u reku u nameri da se okupa, ali više nije izronuo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.