Jelisaveta Orašanin: Vrele avanture na Mediteranu

Izvor: Story, 21.Sep.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta Orašanin: Vrele avanture na Mediteranu

Glumica Jelisaveta Orašanin otkriva na koji način je provela odmor i tvrdi da česta razdvojenost od njenog izabranika i kolege Vuka Kostića ne utiče na stabilnost njihove veze

Jelisaveta Orašanin, foto: Privatna arhiva

Junakinja serijala Vojna akademija, glumica Jelisaveta Orašanin (25), leto je provela okružena svojim prijateljima i porodicom. Čak ni loše vremenske prilike nisu uspele da poremete njene planove pa je zajedno sa svojim drugarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << iz studentskih dana odmora započela u Crnoj Gori, na Adi Bojani. Vesela družina zabavljala se na peščanim plažama i uživala u domaćim specijalitetima ovog dela primorja.

Pošto njen dečko i kolega Vuk Kostić (34) trenutno radi na dva projekta, Branio sam Mladu Bosnu i Otadžbina, nije bio u prilici da se u potpunosti posveti svojoj dragoj, ali to ni na koji način nije ugrozilo njihov odnos. Inače, Jelisaveta se nedavno vratila s još jednog putovanja. Naime, ona je sa svojom najboljom drugaricom Marinom provela desetak dana u Grčkoj, na ostrvu Folegandros, koje će pamtiti po odličnom provodu.

- Za razliku od Srbije i Crne Gore, vreme u Grčkoj bilo je mnogo stabilnije pa nismo brinule da li će nam iznenadni pljuskovi  i grmljavina pokvariti provod. Odlično smo se zabavljale i nadoknadile smo sve ono što smo propustile zbog obaveza u Beogradu. Obožavam more, a verujem da će se mnogi složiti s tim da je suština dobrog odmora kada ti sunce obasjava telo dok su ti noge u moru i pesku – govori kroz osmeh atraktivna umetnica koja je oduševljena ovim grčkim ostrvom.

- Svaki dan menjali smo plaže, tako da smo uspele da vidimo sve delove Folegandrosa čija je površina svega 32 kvadratna kilometra. U ovom mestu postoje prelepi restorani, ali ono nije namenjeno onima koji očekuju lude noćne izlaske i više je predodređeno za parove. Osim Marine i mene, s nama su bile i naše dve drugarice iz Grčke tako da smo se nas četiri odlično uklopile u ovu mediteransku atmosferu – ističe Jelisaveta kojoj njen dragi ne zamera na tome što često putuje dok on radi.

- Sa Vukom sam otputovala samo sedam dana na Korčulu i to je sve od našeg zajedničkog letovanja za ovu godinu, ali biće dana da to nadoknadimo. Veoma nam je važno da se svako od nas dvoje na pravi način posveti svojoj profesiji. On ovo leto provodi radno, a ja to činim paradno. Šalu na stranu, verovatno ćemo na zimu nadoknaditi to što smo bili razdvojeni tokom leta – iskrena je zgodna crnka koja se raduje jeseni i novim radnim projektima.

- Nedavno sam se vratila sa filmskog festivala u Nišu, na kojem smo učestvovali sa filmom Vojna akademija. Ja ću do kraja leta sa drugaricama posetiti i Berlin, a onda se po povratku u Beograd posvećujem poslovnim obavezama. Očekuje me nekoliko novih projekata, a jedan od njih jeste i snimanje serije Mio&Drag, čija je pilot epizoda prikazana na TV Prva – zaključuje Jelisaveta.

Piše: Danilo Mašojević
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.