JELENA SAMUJE: Jovanovićeva solirala na Adi!

Izvor: Kurir, 18.Avg.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA SAMUJE: Jovanovićeva solirala na Adi!

Pevačica i bivša farmerka Jelena Jovanović ovog leta, za razliku od svojih kolega, nije otišla na more, ali je zato spas od vrućine potražila na Adi. Ona je svoje zanosne obline očigledno pokazala samo posetiocima „beogradskog mora“, gde se brčkala i sunčala sama.

Od kada je raskinula vezu sa odbojkašem Edinom Škorićem, pevačica svoju jaču polovinu krije kao zmija noge, pa nam ni ovog puta nije pošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za rukom da je razotkrijemo. Skoro neprepoznatljiva Jelena je na plažu sa makiške strane došla sa šeširom i sa maramom, koju je u većini slučajeva držala na telu, i vrlo vešto potražila deo obale koji nema mnogo posetilaca. Pevačica čak nije iznajmila ni ležaljku, već je na suncu uživala leškareći na kamenčićima.

U jednom trenutku se latila čitanje knjige, dok je, da bi popila piće, otišla u obližnji kafić. Kada smo je pozvali da pitamo da li je odmor na moru zamenila sa ovim iz patriotskih ili finanisijskih razloga, ona nam je rekla:

"Nadala sam se da ću ovo leto moći da iskoristim za odmor, ali zbog zakazanih nastupa i dalje ne znam kada ću moći da odvojim par dana i otputujem na more.Ipak, iako vremena za letovanje nemam, odlučila sam da ugodim sebi kada god to mogu, idem na jogu, čitam, crtam, družim se sa prijateljima, kada je vreme lepo, obavezno sam u prirodi. A ima vremena, srešćemo se more i ja siguno, jer žarko želim da se odmorim uz talase", kaže Jelena, koja za razliku od kolega nema zakazane tezge na primorju, već širom Srbije i dijaspore, pa ne može da spoji lepo i korisno.

Ona ujedno sprema i novu pesmu kojom će obradovati svoju publiku u septembru.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.