IZBEGAVAJTE OVE DELOVE GRADA I AUTOBUSKE LINIJE: Zastoj u saobraćaju zbog radova

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGAVAJTE OVE DELOVE GRADA I AUTOBUSKE LINIJE: Zastoj u saobraćaju zbog radova

Zbog radova koji su počeli danas u 11 sati u Radničkoj ulici izmenjene su trase linija GSP-a, a na Banovom brdu i kod Sajma saobraćaj je u zastoju.

Od Ade Ciganlije do Novog mosta došlo je do izmena u smeru prema gradu.

Linije 23, 37, 51, 52, 53, 58, 87 i 88 saobraćaće Požeškom ulicom preko Nove petlje, u smeru prema gradu, dok će se autobusi na linijama 91,92,511, 551 i 552 kretati Radničkom ulicom, jer će biti otvorena jedna traka koja će naizmenično >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << puštati vozila iz oba smera.

Radovi u Radničkoj ulici će trajati do 8. maja.

Foto: I. Medić

Zbog radova koje je juče počela da izvodi "Železnice Srbije" za saobraćaj je zatvoreno isključenje sa Pančevačkog mosta ka naseljima na levoj obali Dunava.

Ovi radovi će trajati do 12. avgusta.

Linije 43, 95, 96, 101, 104, 105 i 106 iz pravca grada prema Zrenjaninskom putu produžavaju pravo za oko 150 metara, zatim skreću levo i vraćaju se na Zrenjaninski put.

Vozila sa linije 108 nastavljaće da saobraćaju redovnom trasom.

U vreme trajanja radova ukida se autobusko stajalište MZ Krnjača, koje se nalazi ispod mosta u smeru ka Borči.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLAPS U BEOGRADU Gužve u svim delovima grada

Izvor: Blic, 06.Maj.2016

Radovi u Radničkoj ulici i kod Pančevačkog mosta, izmenjene linije gradskog prevoza kao i početak popodnevnog špica značajno su usporili saobraćaj u gradu...- Gužva je na Gazeli u smeru ka gradu, u Radničkoj ulici i na mostu na Adi ka Banovom brdu. Takođe, u smeru ka Borči na Pančevačkom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.