Grobari skandiraju utopljenom mladiću

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari skandiraju utopljenom mladiću

Jedan od stradalih u tragediji koja se ovog vikenda dogodila kod Ade Huje bio je Nemanja Antić, član navijačke grupe Partizana - "Vračar".

Foto: Tanjug/Srđan Ilić

"Nemanja Antić", kliču navijači na stadionu Partizana u nedelju uveče, na početku utakmice svog tima i Napretka. Dok to skandiraju, na ogradama južne i istočne tribine istaknute su zastave sa imenom navijača crno-belih koji je poginuo u subotu.

Antić (1996-2014) jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je od troje mladih ljudi koji su poginuli u stravičnoj nesreći koja se dogodila početkom ovog vikenda u Beogradu, kada je automobil sa šestoro osoba upao u Dunav kod Ade Huje.

"Uvek će te voleti Grobari sa Juga", pevao je stadion.

Crni vikend je za nama i ostaće upamćen po sklanjaju sporta potpuno u drugi plan. Vozaču automobila u kojem je Antić poginuo određen je pritvor od 48 sati, nakon što utvrđeno da je sedeo za volanom pod dejstvom alkohola, bez vozačke dozvole.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.