Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U PLIVANJU PERAJIMA I BRZINSKOM RONJENJU: Najbolji juniori u Srbiji, otvaranje na Adi!

Svečano otvaranje Evropskog prvenstva u plivanju perajima i brzinskom ronjenju za juniore održaće se u četvrtak, 2. jula u 19 časova, na Adi Cigaliji, kod restorana Jezero.
 
 
Takmičenje će otvoriti Predrag Peruničić, državni sekretar za sport, a prisutni će moći da uživaju u defileu više od 200 sportista iz 17 zemalja. 
 
Pored sportista iz Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svoje umeće u plivanju perajima i brzinskom ronjenju pokazaće i deca do 18 godina iz Rusije, Hrvatske, Češke, Estonije, Francuske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Italije, Slovačke, Turske, Španije, Ukrajine, Poljske, Austrije i Litvanije.
 
Takmičenja će biti održana na bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović” od 3. do 6. jula u vremenu od 09 do 13 i od 16 do 19 časova, kao i na Adi Ciganliji 07. jula u prepodnevnim i popodnevnim časovima.







 
The post EP U PLIVANJU PERAJIMA I BRZINSKOM RONJENJU: Najbolji juniori u Srbiji, otvaranje na Adi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.