DRAMA U FABRICI PAPIRA Radnik upao u bazen i nije isplivao?

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U FABRICI PAPIRA Radnik upao u bazen i nije isplivao?

Radnik fabrike hartije "Beograd" na Adi Huji nestao je u krugu pogona, zbog čega se sumnja da je upao u bazen sa hemikalijama i da se udavio, saznaje Blic.

Ekipa Hitne pomoći primila je poziv oko 19 časova, a nestanak radnika prijavljen je i policiji.

Kako kažu radnici ove fabrike, pronađeni su komadi odeće kraj bazen, zbog čega su se pretraživali. Postoje tri ista bazena sa vodom i hemikalijama za izradu hartije i da se ne zna u koji od njih je nesrećni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čovek upao.

- Ne znamo kako je upao, a neizvesnost je još veća jer nije utvrđeno u kojem od tri bazena se nalazi. Zato mora da se isisa tečnost iz svih, što će da potraje - navode oni.

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, nešto posle 21 čas Hitna pomoć i spasilačka brigada MUP-a napustili su krug fabrike, ali fabrika nije zatvorena, a radnici koji obavljaju smenu od 22 sata pristižu na posao.

Bazeni su oko pet, šest metara duboki i isto imaju u prečniku.

Na licu mesta su i pripadnici MUP- a, koji pokušavaju da utvrde okolnosti pod kojima je radnik pao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.