Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklisti kraj Save opet voze po pruzi: Bomba, pa i misice izmestile stazu dvotočkašima

Još jedan dan gotovo za redom biciklisti su morali da okrenu volan preko pruge, jer im je staza od dorćolskog keja prema Adi Ciganliji opet prekinuta i to na Savskoj promenadi gde se održava večeras "Izbor za mis leta Grada Beograda".

U pitanju je deo biciklističke staze duž Save, od Brankovog mosta do Starog mosta. Kako nam kažu ljudi koje smo zatekli tu, taj deo staze je često zatvoren, pa moraju da kruže i nose bickle preko pruge, zatim ulicom Braće Krsmanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pored Geozavoda da se vraćaju na stazu.

- Stvarno nema smisla. Malo malo pa nam zatvaraju deo staze i usmeravaju na prugu. Pre neki dan je bilo zatvoreno zbog bombe. Juče nije moglo da se vozi zbog festivala brodova. Danas organizuju neki izbor za miss, a najavili su za nekoliko dana Fiš fest Zašto sve mora da bude na biciklističkoj stazi - zaključuje vidno uzrujana gospođa, hvatajući svoj bicikl i spremajući se da pređe prugu.

Ona nije jedina. Sve koje smo zatekli su negodovali.

- Bicikl mnogi koriste i kao prevozno sredstvo. Kao što neki vole da idu kolima na posao, ili gde god, tako ima i onih koji vole to sve da obavljaju biciklon. Ova staza je napravljena da bi se po njoj vozile bicikle. To neko mora da shvati i organizuje skupove na nekom drugom mestu, namenjenom za takve stvari - dodaje gospodin silazeći sa svog dvotočkaša.

Biciklisti, takođe, apeluju da put koji koriste da bi obišli stazu nije namenjen za bicikliste, te je i opasan.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZBOR ZA MIS LETA BEOGRADA Evo kakve lepotice se utrkuju za lentu

Izvor: Blic, 28.Avg.2016

Najlepše devojke prestonice okupila je večeras pista na Savskoj promenadi među kojima će biti izabrana Mis leta Grada Beograda. Događaj je orgranizovala kompanija "Mis Ju" uz podršku Grada. Dok već svaki korakom pod reflektorima ubiraju simpatije publike, pogledajte koja bi kandidatkinja po vašem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.