Beograđani na Adi koristili svaki trenutak lepog vremena

Izvor: Blic, 28.Jul.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani na Adi koristili svaki trenutak lepog vremena

Uprkos najavama grmljavine i pljuskova, mnogi Beograđani su od jutarnje sparine pobegli na Adu, kako bi se bar jednom bućnuli, pa makar i pokisli u povratku.

Savsko more nije bilo krcato kao obično, ali peškira za plažu nije manjkalo ni na jednom delu obale.

Bake su dovele svoju unučad, koja su se brčkala pod njihovim budnim okom, a van vode sedela u umotana u peškiriće, sigurne štitnike od vetra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

I mladi i stari su lenjo uživali u toplom letnjem danu, izležavali se i sunčali, gledajući u svetlucanje vode ili čitajući omiljenu knjigu.

Manjak gužve su najbolje iskoristili mladi roditelji, koji su svoju decu na miru učili kako da plivaju bez guma i mišića.

Mada sunce danas nije jako grejalo, mnogi nisu hteli da rizikuju, te su svoje peškire odneli na travu, gde su ih vrućine spasle guste krošnje drveća. Vetar koji je duvao u pravcu ulaza na Adu, nosio je kapljice sa vodoskoka na stazu i šetače - dobrodošlica kojoj su se obradovali tek pristigli Beograđani i lep poziv za one koji odlaze da obavezno dođu opet.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.