Adu i Savković nova pojačanja Jagodine

Izvor: Beta, 29.Jul.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adu i Savković nova pojačanja Jagodine

JAGODINA, 29. jula 2014. (Beta) - Fudbalski klub Jagodina dobio je dva pojačanja - Fredija Adua i Mileta Savkovića, koja će igrati na mestu veznih igrača, saopšteno je u utorak iz tog kluba.

Na konferenciji za novinare održanoj povodom potpisivanja ugovora sa tim igračima rečeno je da je Adu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ugovor sa Jagodinom potpisao na godinu i po dana, a Savković na tri godine.

Fredi Adu (25) rodjen je u Gani, a sa 14 godina debitovao je za prvi tim američkog Di-si Junajteda, a dve godine kasnije i za selekciju Sjedinjenih Američkih Država.

Sa 17 godina stiže u redove Benfike, odakle je bio pozajmljen francuskom Monaku i, kasnije, solunskom Arisu. Poslednju sezonu odigrao je u brazilskoj Baiji.

Mile Savković (22) je u Jagodinu došao iz ekipe BSK Borča.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAG: Predstavljeni Savković i Adu

Izvor: B92, 29.Jul.2014

Fudbalski klub Jagodina dobio je dva pojačanja " Fredija Adua i Mileta Savkovića, koja će igrati na mestu veznih igrača, saopšteno je iz kluba. Fredi Adu (25) rođen je u Gani, a sa 14 godina debitovao je za prvi tim američkog Di Si Junajteda, a dve godine kasnije i za selekciju Sjedinjenih Američkih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.