AF: Srpski “el klasiko” na Adi

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Apr.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AF: Srpski “el klasiko” na Adi

Duel Vukova i Divljih veprova, od prve odigrane utakmice 2003. godine, svetkovina je američkog fudbala. „El klasiko“ među srpskim oklopnicima, svoju 19. epizodu odigraće na stadionu sa veštačkom travom na Adi Cigalniji u subotu, od 15 časova (Sportklub 1).

Zanimljivo, skor u dosada odigranim mečevima je izjednačen. Posle „vladavine“ Kragujevčana u početnim duelima, usledio je periodu kojem je „čopor“ sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ade nesavladiv. Zato novi duel ovih rivala treba da donese odgovor na pitanje da li Šumadinci ove sezone mogu da prekinu niz nepobedivosti Vukova.
Po prvi put u dosadašnjoj istoriji velikog derbija američkog fudbala, ovaj meč imaće i svoj „radni naziv“. Kao rezultat saradnje kompanije Fijat Automobili Srbija i Srpske asocijacije amerikčog fudbala, brend „Džip“ dobio je čast da se najveća svetkovina američkog fudbala zove „Džip boul“.
Program za gledaoce u poluvremenu vodiće Nikola Đuričko, poznati glumac i osvedočeni ljubitelj američkog fudbala. Za gledaoce su, u saradnji sa Džipom, obezbeđene vredne nagrade: džip za korišćenje tokom vikenda, učešće na „of roud avanturi“ na Fruškoj gori i džip promo paket.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.