Željko Mitrović za Sulejmana iskeširao dva miliona evra

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Mitrović za Sulejmana iskeširao dva miliona evra

Željko Mitrović pobedio je u medijskoj trci za seriju „Sulejman Veličanstveni“, ali je za nju dao ogroman novac.

Vlasnik televizije Pink otkupio je prava za prikazivanje najpopularnije turske serije - dao je čak dva miliona evra. Na radost mnogih, nove epizode počele su da se prikazuju pre četiri dana i serija je već na samom vrhu gledanosti.

- Mitrović je otkupio prava za poslednje dve sezone, koje će se emitovati u narednih šest meseci. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije žalio pare jer je na samom početku znao da će mu se to isplatiti. Nastavak ove hit serije sve generacije su čekale s velikim nestrpljenjem i presrećni su što će moći da vide priču do kraja. Željko im je to omogućio, a mnoge poznate ličnosti s kojima se privatno druži zvale su ga da mu zahvale zbog „Sulje“ - rekao je naš dobro obavešteni izvor.

Pozvali smo Darka Popovića, Željkovog savetnika za program, ali on nije želeo da priča o parama:

- Cene naših projekata su poslovna tajna i ne bih to otkrivao.

Serija „Sulejman“ ranije se emitovala na TV Prva i TV Nova, a sada gledaoci imaju priliku da je gledaju na „ružičastoj televiziji“.

(M. D.)
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.