Izvor: Press, 20.Dec.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO MITROVIĆ PORUČIO: Uradiću sve da se reši misterija Ivanine smrti!

Željko Mitrović, vlasnik Pinka, kaže za Kurir da će učiniti sve da se reši misterija smrtiIvane Bakić Bodrožić (31), koja je bila zaposlena u njegovoj kompaniji.
- Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i da će pronaći i osuditi ljude koji su joj stavili braunilu i prodali veoma opasnu anesteziju jeste da sebe postavim u centar događaja. Iskustvo mi kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je moje ime dovoljno da privuče pažnju i medija i policije - rekao je Željko Mitrović za "Kurir".
Ivana Bakić Bodrožić, prema nezvaničnim informacijama, preminula je od prevelike doze anestetika propofola, koji ne može da se kupi u slobodnoj prodaji, čak ni uz recept. Anestetik koji je bio koban za nju, kako se sumnja, nabavila je od drugarice koja je zaposlena na VMA.

PROČITAJTE JOŠ:
KURŠUMLIJA: Policajac pijan tukao bivšu ženu policajku!
Uhapšen zbog sumnje da je uzgajao indijsku konoplju
Komercijalna banka: Povređeni radnik dobro
   
Policija sumnja da joj je braunilu, koja je pronađena u njenoj ruci posle smrti, stavio muškarac, medicinski tehničar sa iste klinike.
- Koliko znam, policija je na dobrom putu da razotkrije kriminalce i ubice raspoređene u zdravstvenim institucijama! Ovo je najmanje što sam mogao da uradim za Ivanu i siguran sam da bi i ona isto uradila za mene! - dodao je vlasnik televizije Pink, na kojoj je Ivana radila nekoliko godina.

Činjenice
HRONOLOGIJA
- Ivana Bakić Bodrožić pronađen je mrtva u hotelskoj sobi 11. decembra
- sobarica je devojku zatekla pored kreveta, na desnom boku
- u desnoj ruci imala je braunilu pričvršćenu zavojem
- u sobi su pronađene dve prazne bočice anestetika propofol i tri pune
   
U istrazi o smrti devojke u hotelskoj sobi policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, saslušala veliki broj svedoka.
- Saslušana je medicinska sestra, inače Ivanina dugogodišnja drugarica, za koju se sumnja da je na crno nabavila smrtonosni anestetik i prodala ga pokojnoj devojci - kaže izvor iz istrage.

Detaljno su, kako navodi, pregledani snimci sa sigurnosnih kamera iz hotela „Hajat“, kao i sadržaji njenog mobilnog telefona i laptop računara.
- Urađene su toksikološke analize, uzeti DNK tragovi sa lica mesta, kao i otisci prstiju s braunile - dodaje sagovornik iz istrage.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.