Šta je Mitrović rekao na saslušanju povodom smrti Ivane Bodrožić

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Mitrović rekao na saslušanju povodom smrti Ivane Bodrožić

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović saslušan je u sredu (17. decembra) u policiji u istrazi smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je prošlog četvrtka pronađena mrtva u sobi Hajata. Mitrović se sam javio, a ne po pozivu policije.

Izvor iz istrage kaže da je saslušanje Mitrovića trajalo nekoliko sati.

"Mitrović je rekao da ga je Ivanina smrt veoma potresla, jer je sa njom bio u bliskoj vezi poslednjih sedam godina, a da su se upoznali kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << počela da radi za njega. Ispričao je sve o svojoj komunikaciji sa njom, pogotovo poslednjim kontaktima, ali i da nije bio u sobi u kojoj je ona umrla", kaže sagovornik "Blica".

- Prema pregledanim snimcima nadzornih kamera, osim Ivane, u sobu 326 nije ulazio niko drugi, potvrdio je izvor Mitrovićeve reči. Policija ipak proverava DNK uzorke pronađene u sobi.

Izvor ističe da je Mitrović potvrdio da je kobnog dana bio u "Hajatu“ sa suprugom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića.

Prema istom izvoru, Mitrović je potvrdio da je upoznat da je soba bila iznajmljena na ime njegove kompanije i da ju je Ivana koristila uz njegovu saglasnost.

Takođe, Mitrović je izjavio da misli da Ivana nije imala motiv za samoubistvo, odnosno da sumnja da je reč o nesrećnom slučaju i da je slučajno ubrizgala veću količinu leka.

Policija je uzela izjave i od nekoliko prijatelja Ivane Bakić Bodrožić koji su potvrdili da je ona i ranije koristila lek "propofol“ za uspavljivanje.

Policija je saslušala i medicinsku sestru za koju se sumnja da je obezbedila Ivani lek koji je ubrizgala u vene.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.