SMRT U HAJATU Željko Mitrović: Bili smo u bliskoj vezi sedam godin

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT U HAJATU Željko Mitrović: Bili smo u bliskoj vezi sedam godin

Željko Mitrović, vlasnik “Pinka”, saslušan je u sredu u policiji u istrazi misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je prošlog četvrtka nađena mrtva u sobi “Hajata”, saznaje “Blic”.

- Mitrović je sam došao u beogradsku policiju i tražio da razgovara sa inspektorima koji vode istragu o Ivaninoj smrti. Upućen je u kancelariju i tamo je dao zvaničan iskaz. Saslušanje je trajalo nekoliko sati. Vlasnik “Pinka” rekao je da ga je Ivanina smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veoma potresla, jer je sa njom bio u bliskoj vezi poslednjih sedam godina. Izjavio je da su se upoznali kada je ona došla da radi u njegovoj kompaniji. Ispričao je i svoje poslednje kontakte sa njom, kao i da je Ivana u sobi, koju je iznajmila kompanija “Pink internešenel”, bila po njegovom odobrenju. Mitrović je rekao da je kobnog dana bio u “Hajatu” sa suprugom Milicom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića, ali da nije ulazio u hotelsku sobu u kojoj je bila Ivana - kažu u policiji.

Vlasnik “Pinka” Željko Mitrović juče nije hteo da se javi na pozive “Blica”, već je liniju prebacivao kod sekretarice.

- Željko Mitrović je celog dana na sastancima i nije u mogućnosti da trenutno sa vama priča - rekla je sekretarica i tražila pitanja koja želimo da mu postavimo i kontakt telefon.

Kada je čula da se radi o smrti Ivane Bodrožić, sekretarica je rekla da ne veruje da će Mitrović naći vremena za razgovor sa novinarima. B. V

Kako tvrde u policiji, Mitrovićev iskaz potvrđuju i do sada prikupljeni dokazi.

- Prema pregledanim snimcima iz hodnika koji vodi u sobu 326 u kojoj je Ivana bila, osim nje u sobu nije ulazio niko drugi. Međutim, za svaki slučaj DNK uzorci pronađeni u sobi u “Hajatu” biće upoređeni sa njoj bliskim osobama, posebno sa onima s kojima je kobne večeri razgovarala telefonom i razmenjivala SMS - kažu u policiji.

Stefanović: Neće biti tajni

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je juče da će policija i tužilaštvo kada budu utvrdili sve činjenice u vezi sa smrću devojke u “Hajatu”, to i saopštiti, i da u tom slučaju neće biti nikakve tajne.

- Istraga je u toku. U nju je u potpunosti uključeno tužilaštvo, tako da o rezultatima u ovom momentu ne mogu ništa da kažem - rekao je ministar.

Mitrović je, prema saznanjima “Blica”, izjavio i da Ivana nije imala razloga da izvrši samoubistvo, da ne veruje da je “digla ruku na sebe” već da je nehotično ubrizgala veću količinu leka.

U policiji tvrde i da, prema izveštaju obducenta, nijedan trag ne upućuje na to da je neko drugi Ivani ubrizgao smrtonosnu dozu.

- Da je neko njoj na silu ubo braunilu a zatim i smrtonosnu injekciju, na Ivaninom telu ostali bi tragovi borbe, kojih nema - kažu u policiji.

Nekoliko Ivaninih bliskih prijatelja u policiji je izjavilo da je ona i ranije koristila “propofol” za uspavljivanje.

"Propofol“ i kokain

- Kokainski zavisnici često traže “propofol” - kaže lekar koji se dugo bavi lečenjem zavisnika. - Kažu da im mnogo pamaže, ali ga je veoma teško nabaviti. Od pacijenata sam čuo da taj lek koriste bogati u kombinaciji sa kokainom. Posle kokainske doze oni koriste vrlo male doze “propofola” kako bi se smirili. Jače doze ovog anestetika mogu da bude smrtonosne.

U delu istrage koji se odnosi na to odakle Ivani lek koji se koristi isključivo u bolničkim uslovima, juče je saslušana medicinska sestra, inače njena bliska prijateljica. Njenu izjavu, međutim, nisu želeli da komentarišu ni u policiji ni u tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Mitrović: Ivana i ja smo sedam godina bili u bliskoj vezi

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2014, 01:49

Željko Mitrović, vlasnik “Pinka”, saslušan je u sredu u policiji u istrazi o smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je prošlog četvrtka nađena mrtva u sobi ''Hajata''. ''Mitrović je sam došao u beogradsku policiju i tražio da razgovara sa inspektorima koji vode istragu o Ivaninoj smrti....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.