Mitrović nudi Olji Bećković da pređe na Pink pod uslovom da njenu emisiju vodi Dragan J. Vučićević

Izvor: Njuz.net, 16.Sep.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović nudi Olji Bećković da pređe na Pink pod uslovom da njenu emisiju vodi Dragan J. Vučićević

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeB92 u poslednje vreme sve više izgleda onako kako bi trebalo da izgleda Pink, kaže Mitrović

BEOGRAD, 16. septembar 2014, (Njuz) – Nakon što je saznao da je menadžment TV B92 tražio da se „Utisak nedelje“ sa nacionale frekvencije premesti na kablovski kanal, Željko Mitrović je ponudio Olji Bećković da pređe na televiziju Pink, pod uslovom da njenu emisiju vodi Dragan J. Vučićević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << /> Kako Njuz saznaje, ponuda podrazumeva i mogućnost autorke da bira termin kada će se emisija emitovati, osim ako se taj termin ne poklapa sa nekim drugim emisijama ili serijama, kao i potpuno odrešene ruke u izboru gostiju ukoliko za gosta izabere Aleksandra Vučića.
U izjavi za Njuz Mitrović je objasnio da se na ovaj potez odlučio iziritiran novom programskom šemom B92.
- B92 u poslednje vreme sve više liči na ono na šta bi Pink trebao da liči. Imaju Bulevar, Zlatni krug, puštali su Kardašijane, ići će rialiti sa Đoganijem… Sve ono što bi se na Pinku idealno uklopilo oni su preuzeli. Išli su dotle da su mi, nakon što se pročulo za moju ponudu, predložili da im damo Leu Kiš ili Sanju Marinković u zamenu za Olju – objasnio je Mitrović.
On je istakao da će se Dragan J. Vučićević sjajno uklopiti u Pinkov “Utisak nedelje”.
- Vučićević ima ogromno iskustvo sa telefonskim uključenjima gledalaca. On je do sada uvek imao slobodu prilikom izbora gledalaca koji će se direktno uključiti u program i verujem da će to Utisku dati neku novu dimenziju – rekao je vlasnik Pinka.
Mitrović je napomenuo da je Vučićević oduševljen ovom idejom i da već ima ideju ko bi mogao da gostuje u većini emisija.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Danas odluka o "Utisku nedelje"

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 15:48

Konačna odluka o sudbini “Utiska nedelje” biće doneta danas, nakon sastanka menadžmenta B92 i autorke emisije Olje Bećković, saznaje „Blic“...Emitovanje jedne od najuticajnijih političkih emisija u Srbiji postalo je neizvesno nakon što je poslovodstvo B92 ponudilo Olji Bećković da „Utisak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.