Gala žurka: Pink slavi 22. rođendan! (foto/video)

Izvor: Svet, 29.Sep.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gala žurka: Pink slavi 22. rođendan! (foto/video)

Gala proslava povodom 22. rođendana Televizije Pink, održava se večeras, a vlasnik televizije, Željko Mitrović okupio je veliki broj zvanica.
Među njima su i poznate ličnosti koje godinama sarađuju sa ružičastom televizijom, a među prvima crvenim tepihom su prošetali pevačica Jelena Tomašević, voditeljka Lea Kiš, glumac i reditelj Radoš Bajić, pevač Bojan Marović, Ana Kokić.

pic.twitter.com/7PaCKSrfg7
— Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kokic (@AnaKokicMusic) September 29, 2016

Na glamuroznu proslavu došao je i Marko Bulat sa suprugom Marijom, zatim Bora Đorđević, Zorica Brunclik, Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska, pevačica Tanja Savić, Anabela Atijas i voditeljka Marija Lazić. Na slavlje su stigli i Nataša Bekvalac  i Milan Stanković, a ružičastoj proslavi pridružila se i Svetlana Ceca Ražnatović,  ali i njen sin Veljko Ražnatović.

Happy birthday Pink! #22 #gatsbyparty
A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 29, 2016 at 1:36pm PDT


#greatpinkyparty #littlepartyneverkillednobody #pinktv Mojaaaaa @anabelci ❤️
A photo posted by Marija Lazic GossApp (@marrylazic) on Sep 29, 2016 at 1:04pm PDT


Jedna od proslavljenih pop pevačica i članica žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”, Goca Tržan, stigla je u pratnji supruga Raše Novakovića, i iskoristila je priliku da najgledanijoj televiziji uputi čestitke.
“Sumnjam da vam se neka želja nije ispunila za ove 22 godine, ali eto, želim vam da nastavimo da haramo zajedno, da nastavimo da nižemo uspehe. Rasli smo zajedno, i neka zajedno i ostarimo. Budite i dalje najbolji i najgledaniji“, rekla je Goca.

Zabava decenije organizovana je u stilu dvadesetih godina prošlog veka, a inspiracija je bila film “Veliki Getsbi”.
Podsetimo, RTV Pink osnovao je 16. septembra 1994. godine Željko Mitrović, kao prvu televiziju u Srbiji čija se programska šema sastojala od, isključivo, zabavnog programa.

#greatpinkyparty
A photo posted by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on Sep 29, 2016 at 12:39pm PDT

U okviru Televizije Pink tokom devedesetih je osnovana i muzičko-izdavačka kuća “City Records”, pod čijim imenom su neke od najvećih zvezda objavile albume.

Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gala žurka: Pink proslavio 22. rođendan! Evo ko je sve došao (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Sep.2016

Gala proslava povodom 22. rođendana Televizije Pink, održava se večeras, a vlasnik televizije, Željko Mitrović okupio je veliki broj zvanica...Među njima su i poznate ličnosti koje godinama sarađuju sa ružičastom televizijom, a među prvima crvenim tepihom su prošetali pevačica Jelena Tomašević,...

Nastavak na Scandal.rs...

PINK PROSLAVIO 22. ROĐENDAN: Željko Mitrović svirao za estradu i političare

Izvor: Kurir, 30.Sep.2016, 13:10

...Televizija Pink upriličila je sinoć gala proslavu povodom 22 rođendana..Autor: Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.