Željko Joksimović otkrio šta mu u muzici jedino ne ide

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović otkrio šta mu u muzici jedino ne ide

Pop zvezda Željko Joksimović, nedavno je obradovao publiku novim numerama dostupnim preko muzičke aplikacije, a posle šest godina, novi album će svetlost dana ugledati u septembru.

Iako su iza njega brojni hitovi koje je komponovao, Joksimović je priznao da mu pisanje tekstova nikad nije išlo od ruke.

“Pevam, komponujem, sviram harmoniku, jedino mi reči pesama ne idu od ruke. Nažalost, ne umem da pišem tekstove, tako da sam samo protagonista onoga šta napišu moji saradnici”, rekao je Joksimović za Večernje Novosti, ali i istakao da je bez obzira na to njegovoj supruzi Jovani posvetio svaku kompoziciju.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.