Željko Joksimović napravio spektakl na Koševu! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović napravio spektakl na Koševu! (foto)

Prvi taktovi pesme “Ludak kao ja” i ogroman vrisak i aplauz se prolomio Koševom. Spektakl je počeo fenomenalnim scenskim efektima, a publika je na nogama dočekala jednog od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željka Joksimovića.

Dobro veče Sarajevo! Uželeo sam vas se. Hvala vam za divno veče, hvala vam na ljubavi i podršci svih ovih godina. Večeras ne stajemo, ovo je veče za nas i treba samo da uživamo”, rekao je Joksimović i nastavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << niže svoje hitove pred više od 35.000 ljudi. “Varnice”, “Drska ženo plava”, “Nisam te zbog lepote voleo” “Ljubavi”, “Ledja o leđa”, a najavljeno je da će Joksimovićev koncert trajati tri sata.

Jedan deo koncerta biće posvećen i projektu “Balkan bazar”, u sklopu čega će Joksimović da otpeva i pesmu “Miljacka”, za koju je komponovao muziku na tekst Fahrudina Pecikoze, Sarajevo ljubavi moja, U očima krijem tugu.

Na koncertu se nalaze Joksimovićeva supruga Jovana, sin Kosta je prisustvovao početku koncerta, tu su ćerka Mina, Severina sa suprugom Igorom, Čedomir Jovanović sa suprugom i decom, Alka Vujica i veliki broj prijatelja iz celog regiona.

Pre koncerta nastupili su takmičari muzičkog show programa X faktor Adnan i Tarik, Magdalena Bogić i Maid Hećimović i pobednik Zvezda Granda Ibro Bublin. Njima je Joksimović želeo da na ovaj način pruži podršku na početku karijera.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.