Željko Joksimović: Svadba nam je trajala punih osam sati a ipak mi se čini da su gosti prerano otišli

Izvor: Story, 19.Sep.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović: Svadba nam je trajala punih osam sati a ipak mi se čini da su gosti prerano otišli

Pop zvezda Željko Joksimović zavetovao se proteklog vikenda i pred Bogom svojoj izabranici, voditeljki Jovani Joksimović nakon čega je usledila svadbena proslava u restoranu Franš.

Foto: Vladimir Šporčić

Mnogi su pokušavali da od njega dobiju intervju tim povodom ali on je poverenje poklonio rođendanskom izdanju emisije Ekskluziv koje se emituje večeras od 18:20h na TV Prva. Najpopularniji TV magazin o poznatima danas slavi četvrti rođendan i donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << vam pregršt zanimljivosti a jedna od njih je i intervju sa Željkom čiji deo vam prenosimo.

Samo četiri dana nakon crkvenog venčanja dajete prvi intervju za Exkluziv. Kako se osećate kao oženjeni muškarac I pred Bogom?

-Videli ste sve. Lepo ste preneli atmosferu u reportaži koju ste napravili. Osećam se fantastično. To je bio zaista jedan fantastičan doživljaj, vrlo poseban i uzvišen.

Zvezda vašeg venčanja u Crkvi Aleksandra Nevskog bio je petomesečni sin Kosta.

Da li je bio miran tokom ceremonije?

-Bio je pravi gospodin, baš miran. Nije se uopšte javio, posmatrao je sve. Čak smo razmišljali da li da ga vodimo ali smo u minut do dvanaest ipak odlučili da ga povedemo na ceremoniju.

Vaše kolege venčanje opisuju kao najlepše i najveselije. Kako ste se vi proveli?

Zaista je bilo fantastično, a nismo ni očekivali ništa drugačije. Svi su bili veseli, uživali smo zaista osam sati bez prekida. To je jedno puno radno vreme a opet sam na kraju imao utisak da su ljudi prerano otišli.

Da li li ste se latili mikrofona?

Jesam, ali nisam nešto specijalno davio. Otpevao sam nekoliko pesama kao i sve ostale kolege i gosti.

Zlim jezicima zasmetalo je što vaša ćerka iz prvog braka Mina nije prisustvovala vašem crkvenom venčanju?

Pa što je niste pitali za razlog? (Smeh)

Šta vam je ćerka poželela povodom sklapanja crkvenog braka?

Sve najlepše, ona je moj veliki ponos i ja nju podržavam u svemu što radi. Vrlo je dobar student i veoma je talentovana. Ujedno i lepo peva što ćete tek čuti.

Planirate li Jovana i vi proširenje porodice?

To je ipak suviše privatno pitanje. Hvala što poštujete moju privatnost.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekskluzivno - Željko Joksimović: Svadba nam je trajala punih osam sati!

Izvor: Prva.rs, 19.Sep.2014

Samo četiri dana nakon crkvenog venčanja dajete prvi intervju za Ekskluziv. Kako se osećate kao oženjeni muškarac i pred Bogom?.- Videli ste sve. Lepo ste preneli atmosferu u reportaži koju ste napravili. Osećam se fantastično. To je bio zaista jedan fantastičan doživljaj, vrlo poseban i uzvišen.. Zvezda...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.