Željko Joksimović: Jedva čekam da sin dođe kući!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2014, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović: Jedva čekam da sin dođe kući!

Jovana i Kosta se fantastično osećaju. Oboje su dobro, što je najbitnije. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada, kaže pevač za Kurir

Na tatu muzikalan, a na mamu lep!

Pop pevača Željka Joksimovića juče smo slikali ispred opšte bolnice „Medi grup“ na Novom Beogradu kada je oko 11 sati došao u posetu supruzi Jovani, koja je u četvrtak na svet donela sina Kostu.

Srećnog tatu do glavnog ulaza >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dovezao je vozač, a Željko je išao nasmejan s torbom u ruci u kojoj je nosio sitnice za mamu i bebu. U poseti se zadržao oko dva sata, a nakon izlaska podelio je svoje impresije s okupljenim novinarima.

- Jovana i Kosta se fantastično osećaju. Oboje su dobro, što je najbitnije. Supruga i ja smo se odlučili da se sin zove Kosta jer nam ime oboma lepo zvuči - otkriva Joksimović.

Jedan od najpopularnijih izvođača u regionu već ranije je otkrio da naslednik loze Joksimović liči na majku.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.