Željko Joksimović: Bojana je zaslužila bolji plasman, protiv sam novog sistema glasanja

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović: Bojana je zaslužila bolji plasman, protiv sam novog sistema glasanja

Pevač i kompozitor kaže da je naša predstavnica na Evrosongu trebalo da dobije mnogo više bodova.

Iako je pisao pesmu koja je u predstavljala Crnu Goru, Željko Joksimović za Bojanu Stamenov ima samo reči hvale.

- Željko je posle finala prišao i čestitao i Bojani i Vladimiru Graiću, vidno razočaran zbog svega što se desilo. On je ishvalio Bojanin nastup i pesmu. Kad on za nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kaže da je dobro, onda se u to jednostavno više ne sumnja. Željko je čak prokomentarisao kako se ni on sa “Lanetom”, koja je sjajna numera, na ovakvoj Evroviziji i u haosu koji se desio ne bi plasirao na drugo mesto - priča dobro obavešten izvor za “Blic”.

- Bojana je bila odlična. Lično sam protiv ovakvog sistema glasanja jer se postavlja pitanje svrhe i suštine takmičenja. I sada se videlo da su glasovi žirija i publike potpuno različiti. Mislim da se nikada nije desilo u istoriji takmičenja da zemlja domaćin ima nula poena. Merodavna je samo publika i njihov ukus, samo oni učine da pesme traju - kaže Željko za „Blic“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.