X FAKTOR  Aleksandra izabrala svoje takmičare, na redu je Masimo

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X FAKTOR Aleksandra izabrala svoje takmičare, na redu je Masimo

Ove nedelje muzičko takmičenje X factor ulazi u novu takmičarsku fazu. Takmičari moraju da prođu "boot camp", centar za obuku, gde će biti podeljeni u četiri grupe ne bi li obezbedili prolaz u sledeći nivo takmičenja.

Svaki mentor ima šest stolica i mora da odabere kojih šest takmičara će ostati da sedi na njima tj. ko ide dalje.

Međutim, može da se dogodi da neko isprva dobije stolicu, ali da nakon što drugi takmičar bolje otpeva, prvi takmičar izgubi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoju sigurnu poziciju.

Željko Joksimović biće mentor damama, Aleksandra Kovač momcima, Masimo Svić mentorisaće starije od 27 godina, dok će Tonči Huljić biti mentor grupama.

Sećate li se prvog takmičara? Marko Stantić iz Subotice u prvoj emisiji je dobio poljubac od Aleksandre. On misli da vredi da prođe dalje, ali šta misli Aleksandra? Pevao je pesmu Saše Kovačevića "Kako posle nas". Masimo je istako da je imao intonativnih problema, za Tončija je bio suzdržan, Željko je rekao da se nije preterano naježio. Aleksandra misli da on ima nešto posebno te da sedne na stolicu.

Faris Pinjo iz Visokog u Bosni i Hercegovini ide u gimnaziju i treći se predstavio publici. Otpevao je pesmu "I'm sexy and I know it", verziju Džejmsa Artura.

Tonči je odmah pitao Aleksandru:

"Koliko tražiš da ga izbaciš i da ga ja uzmem?"

Faris Pinjo zakucao #xfactoradria

Aleksandra se samo nasmejala. A kada se uozbiljila skrenula mu je pažnju da je više bilo dranje nego pevanje što joj se nije dopalo, ali da se nada da može da se popravi. Publika je navijala za prolaz, a s tim se složila i Aleksandra, pa je zauzeo jedno od šest mesta.

 Simpatični brka, Luka Kerečin napravio je veoma neobičan izbor u drugom predstavljanju sa pesmom Adel "Rolling in the deep" i dobio je velike ovacije. Ipak, Željko misli da je prokockao šansu koju je dobio, Tonči da je bio preambiciozan izbor pesme. Aleksandrino mišljenje je da nije bilo dobro, ali će ipak rizikovati i reći mu da ostaje.

Aleksandra ga je zapamtila kao beogradskog šmekera, a Aleksandar je ovoga puta zapevao "Stvari lagane".Falilo je vatre kod njega, strasti, da grize i da se bori ali ipak gospođica Kovač ga želi u svojih šest.

 Ilija Mihajlović je dečko koji je prošlog puta svojim vokalom sve ostavio bez teksta. Kada je rekao da peva "Roses" Džejmsa Artura, Aleksandra se oduševila jer je u pitanju njena omiljena pesma i omiljeni pevač. Željko smatra da mu je interpretacija bila bravurozna ali da nije ušao u pesmu i zapitao se šta će sa viškom kilograma.

@XFactorAdria @ZZeljko Kava je to diskriminacija? Kilaza? Ma sta rece.

Šta ćemo s viškom kilograma OZBILJNO NAJOZBILJNIJE? WTF #xfactoradria

Tonči je rekao da mu treba više hrabrosti i više vere u sebe. Složili su se da je tehnički vrhunski izvedeno. Aleksandra je smatrala da mu fali samo iskustva i da neko radi sa njim i za sada ga je poslala na stolicu.

  Siniša Vidović kojeg smo zapamtili po energičnom nastupu i plesu zapevao je "Sway" Majkla Bublea, uz koju je imao i prigodnu koreografiju. Nakon savetovanja sa kolegama iz žirija i ovog kandidata Aleksandra je zadržala. Međutim, sada su sve Aleksandrine stolice popunjene, iako ima još mnogo kandidata.

Da se izbori za stolicu sledeći je pokušao Antonio Krištofić. Otpevao je "Nije ljubav stvar" Željka Joksimovića i već na pola nastupa dobio aplauz.

"Sugerišem Aleksandri, ne sme da te pusti kući", rekao je Željko koji se oduševio izvođenjem njegove pesme, a Masimo je rekao:

"Ovaj mali definitivno ima X factor".

Antonio dušo moja #xfactoradria

Aleksandra ne sme da ga pusti kući što znači da sledi zamena i bilo joj je teško.

"Kad si bila darežljiva od starta", rekao je Tonči.

Ovo je neverovatno kako decko peva #xfactoradria

Aleksandra se dvoumila između Marka i Aleksandra jer nisu bili na visini zadatka. Kući je poslala Aleksandra, a njegovu stolicu je zauzeo Antonio.

Oooooo ide zamena... Biće napeto.. Jujujuju @PrvaSrpskaTV @XFactorAdria #xfactoradria #live

"Vi ste baš rešili da mi svi otežate život", rekla je Aleksandra.

Bio si vrlo postojan, rekao je Željko. Aleksandra ga je čekala da je zgrabi, ali je nije zgrabio i kaže da ga ne vidi u daljem

takmičenju.

"Je l’ obećavaš da ćeš da me zgrabiš?", pitala je Aleksandra.

"Da obećavam", bio je Ivin odgovor i zato je usledila zamena.

Jednom kada ti se meni vratiš... Sjajnoo, sjajno! @PrvaSrpskaTV @XFactorAdria #xfactoradria #live

Faris je morao da ustane, napusitio je Takmičenje da bi Ivo seo.

Tonči je odmah reagovao i rekao da će on da ga uzme, dodavši mu "Vidimo se posle!"

Boban Mojsovski oduševio nas je izvođenjem pesme Bon Džovija na audiciji, a ovoga puta za svoje mesto na stolici će se boriti pesmom "Carry" grupe Europe.

Auuuuu Makedonac!!! Woooow... @PrvaSrpskaTV @XFactorAdria #xfactoradria #live

"Tako je dobro pevao mali, pevaš za bogove samo mi ta majica smeta mnogo je uska", rekao je Željko i ovom kandidatu je predložio da smrša, ali je dodao da mu je žao što on nije u njegovoj grupi.

Željko nutricionistaaaa #xfactoradria

Željko diskriminiše punačke dečake. :( #XFactorAdria #bootcamp

Od Masima je dobio Bravisimo. Aleksandra je rekla da odlično peva i da će neko morati da ustane, a to će biti Marko.

Nakon nastupa Milana Bukilića, Aleksandra je ponovo morala da promeni odluku, pa je rešila da Iva Jurića pošalje kući.

David Temelkov iz Skoplja je sledeći. Svoje mesto pokušaće da izbori pesmom Tošeta Proeskog "Tajno moja". Uspeo je da rasplače Aleksandru. Muškarci iz žirija su otišli da se napiju vode i Aleksandru ostavili samu da odluči.

Ne želim da prestane da peva. #xfactoradria

On definitivno ostaje, a kući ide Luka.

Šest takmičara koje ćemo ponovo gledati su: Ilija, Siniša, Antonio, Bojan, Milan i David.

Masimo Savić mentorisaće kandidate starije od 27 godina, a prvi se predstavio Marko Vlahović. Njegova interpretacija je zadovoljila sve članove žirija, posebno Masima, pa mu je dao dozvolu da sedne na stolicu.

Sledeći je Nešad Selman. On je za ovu fazu takmičenja odabrao pesmu "Tajna vještina", Džibonija. Tonči je naveo da je njegov najveći problem što ima dosta vokala kao što je njegov. Aleksandra je uživala, a Masimo je rekao da mora da bude strožiji. Za sada mu je dao da sedne na stolicu, s naznakom da će videti šta će se biti u nastavku.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štićenike izabrali Kovačeva i Masimo

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2015, 20:42

"X Factor" u takmičarskoj fazi Boot Campa s adrenalinskim izazovom šest stolica, u nedjelju naveče donio je pregršt zanimljivih detalja i dobrih interpretacija, a Aleksandra Kovač i Masimo Savić formirali su svoje timove od šestoro najboljih pjevača...Kovačeva je bila zadužena da izabere najbolje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.