Toni Cetinski i Željko Joksimović snimili duet

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski i Željko Joksimović snimili duet

Posle druženja od dve decenije, Željko Joksimović i Toni Cetinski snimili su duet.

Željko Joksimović i Toni Cetinski, foto: Promo

Prijateljstvo Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog, koje traje već dvadeset godina upotpunili su i profesinalnom saradnjom. Naime iako su njih dvojica veoma popularni pevači na ovim prostorima, ideja za duetsku pesmu naišla je tek prošle godine kada je Toni prvi put Željku pustio numeru Zablude. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

- Nas dvojica smo već 20 godina čekali da snimimo duet. Daleko od toga da će se naše druženje završiti, mi bismo nastavili da se družimo i da nije došlo do saradnje. Toni je prošle godine došao sa ovom idejom i snimili smo vanserijsku numeru - rekao je Željko.

Pesma je snimana u Domu Sindikata, a po završetku snimanja svi su bili veoma zainteresovani kakav je ishod višesatnog rada na snimanju spota. Pevači tvrde da će se publici dopasti i otkrili su da će premijera biti sledeće nedelje.

- Svi kadrovi u spotu će biti iz Doma sindikata, samo će se videti klavir i nas dvojica. Želeli smo da ljudi slušaju pesmu, a ne da gledaju spot. Numera se zove Zablude i siguran sam da će se dopasti publici – izjavio je Toni.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.