Poslušajte pesmu kojom će nas Željko predstavljati na Evrosongu

Izvor: Dzungla.org, 11.Mar.2012, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte pesmu kojom će nas Željko predstavljati na Evrosongu

Željko Joksimović će 24. maja u Bakuu u drugoj polufinalnoj večeri pokušati da osvoji publiku pesmom 'Nije ljubav stvar'

Predstavnik Srbije na Evrosongu Željko Joksimovićje u subotu uveče predstavio pesmu 'Nije ljubav stvar' kojom će nas predstavljati na najprestižnijem muzičkom takmičenju u Evropi. Željko će 24. maja u Baku u Azerbejdžanu u drugoj polufinalnoj večeri pokušati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << osvoji publiku.
Joksimović je pesmu premijerno izveo zajedno sa bendom, ali u pratnji oko 40 muzičara Simfonijskog orkestra RTS-a, a ugostio je i svoje kolege i dugogodišnje saradnike među kojima su Jelena Tomašević, Bora Dugić, Ivan Bosiljčić, Hari Varešanović i Halid Bešlić.
Željko Joksimović i Alek Aleksov uradili su aranžman, a Marina Tucaković i Miloš Roganović napisali tekst za pesmu “Nije ljubav stvar” koja će nas predstavljati na Pesmi Evrovizije u Bakuu u Azerbejdžanu. Na kompoziciji su radili i gudači “Filipović”, a tekst na engleskom napisala je Ljiljana Jorgovanović. Pesma je snimljena na srpskom, engleskom i francuskom jeziku, a kantautor nije otkrio na kom jeziku će je pevati na takmičenju.

- Sve vreme sam želeo da napravim vanvremensku pesmu, kao što su “Lane”,” Lejla”, “Oro' i vodio sam se time. Jednog jutra oko pola šest na pamet mi je pala jedna kompozicija. Zaboravio sam je, ali sam se kasnije setio melodije, odsvirao je na klaviru, snimio je mobilnim telefonom i kasnije je iskoristio za pesmu, rekao je Željko.
Poslušajte pesmu i na engleskom jeziku.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.