Pogledajte kako publika reaguje na odluku Željka Joksimovića u Pinkvim zvezdama

Izvor: Story, 19.Dec.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako publika reaguje na odluku Željka Joksimovića u Pinkvim zvezdama

Pop pevač privremeno je zamenio svog kolegu Boru Čorbu u ulozi člana žirija u Pinkovim zvezdama, jer se poznati roker razboleo.

Željko Joksimović, Ceca Ražnatović, foto: Facebook

Izgleda da se Željko Joksimović pokazao kao vrlo strog, te je u jednom momentu publika burno reagovala kada nije dao glas >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kandidatu koji se njima dopao.

Voditelj emisije Milan Kalinić podržao je publiku koja je burno reagovala na odluku  pop pevača, jer se i njemu kandidat veoma dopao.

Kakvu je poruku Željko Joksimović poslao Bori Đorđeviću, pogledajte OVDE.

Pogledajte kako je sve to izgledalo, a već sutra uveče detaljnije ćemo imati priliku da ispratimo situaciju:

 

Izvor: Opera 17

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Željko odmah pokazao publici ko je gazda u “Pinkovim zvezdama”: Kad vičete “ua”, sedite ovde pa radite!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014

Željko Joksimović privremeno je zamenio Boru Đorđevića u ulozi člana žirija u “Pinkovim zvezdama”, jer se Čorba razboleo, ali to mu nije smetala da odmah počne da zavodi red u studiju!. Željko je, naime, uzeo dirigentsku palicu već u debitantskom nastupu, a izgleda da se pokazao kao vrlo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.