DA SE ISTOPIŠ: Fantastična Marija naterala Harisa da joj aplaudira! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE ISTOPIŠ: Fantastična Marija naterala Harisa da joj aplaudira! (VIDEO)

Mariju Janković je Haris Džinović pohvalio rečima da je njen nastup bio ubedljivo najbolji u večerašnjoj emisiji, a sa njim se složio i Željko Joksimović

Fenomenalnim nastupom u “Pinkovim zvezdama” tokom kojeg je sjajno otpevala pesme “Strah od ljubavi” Mire Škorić i “Dodiri od stakla” Nine Badrić, Marija Janković je raspametila publiku.

E, TAKO SE >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << TO RADI! Evo kako je Petko rasturio u “Pinkovim zvezdama! (VIDEO)

Kraj njene druge numere, Haris Džinović je dočekao na nogama aplaudirajući odličnoj Mariji, a ona je niz pohvala dobila i od Joksimovića.

Marija Janković – “Strah od ljubavi”

Marija Janković – “Dodiri od stakla”

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DA-SE-ISTOPIS-Fantasticna-Marija-naterala-Harisa-da-joj-aplaudira

Izvor: medio.rs, 21.Dec.2014

Mariju Janković je Haris Džinović pohvalio rečima da je njen nastup bio ubedljivo najbolji u večerašnjoj emisiji, a sa njim se složio i Željko Joksimović..Fenomenalnim nastupom u “Pinkovim zvezdama” tokom kojeg je sjajno otpevala pesme “Strah od ljubavi” Mire Škorić i “Dodiri od...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.