Anđelka Prpić izazvala Željka Joksimovića

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Feb.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelka Prpić izazvala Željka Joksimovića

Glumica Anđelka Prpić objavila je na svom Instagram profilu dubsmash video u kome peva pesmu “Ranjena zver” Željka Joksimovića uz sledeći komentar: Foto: Instagram “Željko, pošto dolazim na Kopaonik Music Week 18. marta na tvoj koncert rešila sam da se malo pripremim. Nadam se da ti se dopada moja “Zver”? Izazivam te da odabereš svoju omiljenu epizodu “Andrije i Anđelke”. Vidimo se na Muisc Week-u!” A >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << video posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Feb 12, 2016 at 7:39am PST Na Music Week festivalu koji se po prvi put održava od 13. do 20. marta na Kopaoniku svoje koncerte u hotelu Grand održaće Severina i Željko Joksimović. Za goste hotelskog kompleksa MK Mountain Resort koncerti su u ceni smeštaja.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Na majku! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Feb.2016

Poslušajte kako ćerka Svetlane Cece Ražnatović peva pesmu Harisa Džinovića...Često se mlada Anastazija lati mikrofona na privatnim zabavama i proslavama rođendana. I ovog puta ništa nije bilo drugačije...Snimak pevanja Cecine ćerke na Instagram je postavila njena drugarica Maša Terzić...@raznatovicanastasija..A...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.