Zbog štrajka policije gužve na Pančevačkom mostu

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog štrajka policije gužve na Pančevačkom mostu

Redakciju „Pančevca” danas je zvalo više naših sugrađana koji zbog posla ili fakulteta svakodnevno putuju za Beograd. Oni su se žalili na ogromne gužve na prilazima Pančevačkom mostu, koje su, s kraćim prekidima, trajale skoro čitavog dana.

Razlog za kilometarske kolone vozila na prilazima mostu jeste štrajk policije, koji je počeo 26. oktobra, a s obzirom na to da obezbeđivanje saobraćaja ne spada u minimum procesa rada kog se pridržavaju učesnici štrajka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << pripadnici saobraćajne policije nisu izlazili na teren, nego su ostali u svojim prostorijama.

Kako saznajemo, oni neće kontrolisati saobraćaj ni u narednim danima, jer su vođe policijskih sindikata koji su organizovali obustavu rada revoltirani izjavama ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da u štrajku učestvuje samo nekoliko procenata zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Zameraju mu i to što još ih još uvek nije pozvao na razgovor.

M. G.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Štrajk policije

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.