Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Avg.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen štrajk sindikata pilota: Germanwings morao otkazati 116 letova

Štrajk sindikata pilota Cockpit koji je bio najavljen za danas između 6 i 12 sati je završen. Germanwings je morao otkazati 116 letova, najviše onih unutar Njemačke, a štrajk je obuhvatio oko 15.000 putnika.

Ipak, većina je mogla, umjesto avionom, na svoje odredište stići vlakom. Štrajk je Germanwingsu uzrokovao značajnu ekonomsku štetu. "Kako bi omogućio svojim putnicima da u navedenom razdoblju stignu na željeno odredište, Germanwings je pripremio zamjenski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << raspored letenja za razdoblje obuhvaćeno štrajkom.

Za očekivati je kako će  zbog štrajka do kraja dana biti još nepravilnosti u redu letenja, a njemački avioprijevoznik očekuje kako će sve vratiti u uobičajen način rada tijekom sutrašnjeg dana.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Štrajk pilota skup za Džermanvings

Izvor: B92, 29.Avg.2014

Štrajk sindikata pilota "Kokpit", zbog kojeg je nemačka aviokompanija "Džermanvings" danas otkazala 116 letova i pretrpela znatnu ekonomsku štetu, završen je..."Džermanvings", ćerka firma kompanije "Lufthanza", saopštio je da je otkazivanje letova, uglavnom na domaćim destinacijama, pogodilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.