ZBOG ŠTRAJKA ADVOKATA: Sutra se odlaže suđenje Darku Šariću

Izvor: Press, 22.Sep.2014, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG ŠTRAJKA ADVOKATA: Sutra se odlaže suđenje Darku Šariću

Zbog štrajka advokata sutra će biti odloženo nekoliko planiranih suđenja, uključujući suđenje Darku Šariću, a MUP Srbije je zbog štrajka morao da odloži i nekoliko akcija hapšenja ili da uhapšene pusti na slobodu, piše "Blic".
Pred Višim sudom će sutra morati da bude odložen nastavak suđenja Darku Šariću i članovima njegove gupe, optuženim za pranje novca u Srbiji, podseća list.Pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << istim sudom neće moći da se održi ni suđenje Saši Draginu i drugima za zloupotrebe u pančevačkoj "Azotari".
Kako piše beogradski dnevnik, ako advokati ne počnu da rade u sredu, biće odložen i početak suđenja Nenadu Ognjenoviću i drugima za zloupotrebe u "Galenici", a neizvesni su i nastavci suđenja Predragu Bubalu i Branku Jociću, planirani za četvrtrak.
U međuvremenu i MUP Srbije odložio je nekoliko akcija hapšenja zbog štrajka advokata koji je počeo 10. septembra, a uhapšeni na delu pušteni su na slobodu, dodaje "Blic".

 
"Predmeti koji su gotovi i za koje se čeka samo hapšenje, odloženi su dok se štrajk advokata ne okonča. Sve vreme trajanja štrajka na slobodu su pušteni i svi koje je policija uhapsila na delu. Po zakonu, oni su zadržani do četiri sata, ali ne mogu da budu izvedeni pred tužioca, jer je za to neophodno prisustvo advokata", navode u MUP-u, piše "Blic".
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokati odlažu hapšenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2014

Zbog štrajka advokata sutra će biti odloženo nekoliko planiranih suđenja, uključujući i suđenje Darku Šariću, a MUP Srbije je zbog štrajka morao da odloži i nekoliko akcija hapšenja ili da uhapšene pusti na slobodu...Pred Višim sudom će sutra morati da bude odložen nastavak suđenja Darku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zbog štrajka advokata odložene akcije hapšenja i suđenja

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014

BEOGRAD - Zbog štrajka advokata danas će biti odloženo nekoliko planiranih suđenja, uključujući suđenje Darku Šariću, a MUP Srbije je zbog štrajka morao da odloži i nekoliko akcija hapšenja ili da uhapšene pusti na slobodu...Pred Višim sudom će morati da bude odložen nastavak suđenja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.