Suđenje Čanku odloženo zbog štrajka advokata

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Čanku odloženo zbog štrajka advokata

Suđenje predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku po optužbi da je pretukao Pavla Lešanovića iz Beograda neće se održati danas zbog štrajka advokata.

Advokati Lešanovića i Čanka, Goran Petronijević i Milan Đukić, tražili su od suda odlaganje zbog odluke Advokatske komore o "privremenoj obustavi rada".

Podsetimo, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine osumnjičen je da je sa svojim obezbeđenjem 23. septembra 2012. godine, u posleponoćnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << satima, ispred kafane "Tako je suđeno" na Ribnjaku pretukao Lešanovića.

Na prethodnim ročištima, vozač Pavla Lešanovića, Bojan Karišić, potvrdio je optužnicu da su Čanak i dva NN lica tukla Lešanovića i da mu je Čanak pretio pištoljem.

Čanak je kazao da ne priznaje krivicu. Kako se izjasnio, priznaje samo ono što je naveo u istrazi, ali ne i ono što stoji u optužnici.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.