Štrajk u Grčkoj zbog novih mera štednje

Izvor: Prva.rs, 17.Maj.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk u Grčkoj zbog novih mera štednje


Radnici protestuju protiv novih mera štednje koje će biti primenjivane i posle okončanja trećeg aranžmana sa međunarodnim kreditorima za finansijski spas Grčke iduće godine.

Javne bolnice rade samo sa hitnim osobljem, a ima i prekida i u gradskom prevozu, navodi AP.

Kontrolori leta na aerodromima obustavili su posao na četiri sata, u sred dana, što je dovelo do odlaganja ili otkazivanja više >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << od 150 letova.

Mornari su započeli četvorodnevni štrajk, koji je počeo u utorak, a ostaviće trajekte u lukama do petka.

Radnici protestvuju protiv novih mera štednje, za koje će se u parlamentu glasati u četvrtak, a uključuju smanjenja penzija i povećanje poreza.

Pratite nas i na Viberu!
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Opšti štrajk u Grčkoj zbog novih mera smanjenja troškova

Izvor: Večernje novosti, 17.Maj.2017

Širom Grčke radnici su napustili svoje poslove stupivši u generalni štrajk, za koji se očekuje da će poremetiti rad službi privatnog i javnog sektora Širom Grčke radnici su napustili svoje poslove stupivši u generalni štrajk, za koji se očekuje da će poremetiti rad službi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.