Štrajk poljoprivrednika danas u Beogradu u pet do 12

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk poljoprivrednika danas u Beogradu u pet do 12

Vojvođanski poljoprivrednici najavili su da će danas u "pet do 12" u koloni na traktorima doći u Beograd, ispred Skupstine Srbije, kako bi iskazali nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu i zatražiti njegovo povlačenje iz skupštinske procedure.

Kako je navedeno, defile traktora je akcija apela i upozorenja, u organizaciji Lige paora Vojvodine i Lige socijaldemokrata Vojvodine, bez blokade puteva i zaustavljanja saobraćaja, u skladu sa propisima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o pravu na javno okupljanje i slobodu govora.

Ministarstvo unutrašnjih poslova dozvolilo je "određenom broju traktora" da uđu u Beograd, dođu do Skupštine Srbije i predaju zahteve za povlačenje Predloga zakona o poljoprivrednom zemljištu iz skupštinske procedure.

Poljoprivrednici iz nekoliko mesta u Vojvodini, nezadovoljni Predlogom zakona o poljoprivrednom zemljištu koji je u skupštinskoj proceduri, krenuli su juče traktorima u protestnu vožnju ka Beogradu, ali ih je policija zaustavila u Zrenjaninu, Zmajevu, Novoj Crnji, Kikindi, Sutjesci i Stajićevu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTRAJKUJU TRAKTORIMA: Poljoprivrednici u pet do 12 stižu u Beograd

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015

BEOGRAD - Vojvođanski poljoprivrednici najavili su da će danas u "pet do 12" u koloni na traktorima doći u Beograd, ispred Skupstine Srbije, kako bi iskazali nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu i zatražiti njegovo povlačenje iz skupštinske procedure...Kako je...

Nastavak na Kurir...

Štrajk poljoprivrednika u pet do 12

Izvor: Beta, 25.Nov.2015

Vojvođanski poljoprivrednici najavili su da će danas u "pet do 12" u koloni na traktorima doći u Beograd, ispred Skupstine Srbije, kako bi iskazali nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu i zatražiti njegovo povlačenje iz skupštinske procedure.Kako je navedeno,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.