Štrajk glađu na Pravnom fakultetu

Izvor: NTV.rs, 03.Okt.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk glađu na Pravnom fakultetu

Doc. dr Tanja Kitanović, koja predaje Porodično pravo na Pravnom fakultetu u Nišu, juče je počela da štrajkuje glađu. Umesto da održi ispit studentima druge godine, ona je, prema pisanju medija, u amfiteatru saopštila da je zbog sukoba sa upravom fakulteta odlučila da štrajkuje glađu.
„Do juna sam bila jedini nastavnik na predmetu Porodično pravo, a onda je Nastavno-naučno veće odlučilo da na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << predmetu predaje i Dejan Janićijević, koji niti je magistrirao, niti doktorirao, niti ima neki naučni rad iz te oblasti“, priča profesorka za Blic. Dekan Pravnog fakulteta Miroslav Lazić kaže da će uprava sve učiniti da reši ovaj problem I da će već u ponedeljak biti održana sednica kako bi se odlučivalo o njenim zahtevima.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Dekan me je vodao kao mečku po fakultetu

Izvor: Blic, 03.Okt.2015

Školska godina na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu započela je juče predavanjem premijera Srbije Aleksandra Vučića...- Bio sam odličan student, po mesec dana sam se spremao za ispite. Jednom su svi išli na demonstracije, a ja sam onako mršav sedeo u poslednjoj klupi i rekao: "Ja ne mogu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.