Stanari Kosovske 39: Dežuramo u smenama, stupamo u štrajk ako ne puste struju

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari Kosovske 39: Dežuramo u smenama, stupamo u štrajk ako ne puste struju

Stanari Kosovske 39 očekuju da će im struja biti puštena danas ili najkasnije sutra. Međutim, kako kažu, oni su u pripravnosti, i ukoliko se to ne dogodi, održaće planirani protest.

- Dežuramo u dve smene da bismo mogli da se se organizujemo i stupimo u štrajk ako nam struja ne bude puštena. Majstori su ovde od jutros, krenuli su u akciju i kako su nam nezvanično rekli do kraja dana ili najkasnije sutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uključiće nam struju - kaže B. Joković, jedan od stanara zgrade.

On je dodao da su stanari spremni da stupe u štrajk ali se nada da se to neće dogodi.

- Mi smo spremni, ali misilm da danas neće doći do tog štrajka. Verujem da ovo neće biti samo probni radovi i da na kraju dana nećemo imati razlog da štrajkujemo. Čekamo struju, a za ostalo ćemo videti – kaže za „Blic“ B. Joković.

Stanari u ovoj zgradi struju nemaju od srede, 20. maja kada je na četvrtom spratu izbio požar zbog čijih je posledica gašenja uništeno celo prednje krilo zgrade.

Struja im do danas nije puštena zbog toga što su instalacije tokom gašenja požara natopljene vodom, i nije bilo sigurno uključiti električnu energiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PET DANA POSLE POŽARA Stanari Kosovske 39 dobili struju!

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Stanari Kosovske 39 dobili su danas oko 15 sati struju, a od jutros su bili spremni i na protest ako se to ne dogodi...- Dežurali smo u dve smene da bismo mogli da se se organizujemo i stupimo u štrajk ako nam struja ne bude puštena. Majstori su ovde bili od jutros, krenuli su u akciju - kaže B....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.