ŠTRAJK U ZVEZDI! Dajte nam plate da nahranimo decu i spremimo za školu!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK U ZVEZDI! Dajte nam plate da nahranimo decu i spremimo za školu!

Deo zaposlenih u FK Crvena zvezda, koji rade na održavanju terena, prostorija, hotela, stupio je u štrajk dok im se ne isplate četiri zarade

Zaposleni u FK Crvena zvezda, tačnije radna zajednica, stupila je u štrajk u utorak zbog neisplaćenih zarada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Zaposleni koji rade u klupskom hotelu, restoranu, na održavanju terena, u finansijskom sektoru okupili su se u medija centru i obustavili rad dok im se ne isplate zarade.

- Poslednja zarada koja je isplaćena je januarska. Terzić je rekao da će podići kredit da bi isplatili zarade ali mi im više ne verujemo – kažu štrajkači a prenosi Sportski žurnal.

- Povratka na posao nema dok ne legnu četiri plate – poruka je zaposlenih u Zvezdi.

Foto: Marko Todorović

Sindikat zaposlenih u Zvezdi je 7. avgusta pristao na dvonedeljno strpljenje oko isplate nadoknada, ali kako se ništa nije desilo preostao im je samo štrajk.

- Ne bežimo od sistematizacije, ne trebaju nam bonusi i premije, samo se borimo da preživimo i prehranimo porodice.

- Stvara se ružna slika o Zvezdi i nama da smo nepismena bagra koja samo traži pare, ali to nije tako, jer se svakodnevno održavaju tereni, pere oprema igrača i poslužuje hrana – poručili su štrajkači.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GENERALNI ŠTRAJK NA MARAKANI: Zaposleni ne odustaju dok im se ne isplate četiri zarade!

Izvor: Press, 27.Avg.2014

Pošto uslovi nisu ispunjeni pedesetak radnika je posle dolaska na radno mesto stupila u generalni štrajk. U pitalju su radnici na održavanju terena, zatim oni koji rade u hotelu i od osam časova su zaseli i čekali da im se do kraja radnog vremena u „Medija centru“ obrati v.d. generalnog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.