ŠTRAJK SE NASTAVLJA: BG voz ni danas ne ide!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2014, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK SE NASTAVLJA: BG voz ni danas ne ide!

Štrajk radnika Železnica nastavljen je pa BG vozovi ni od jutros nisu krenuli, te su građani prinuđeni na alternativne puteve do svog posla

Štrajk radnika Železnica nastavljen je i danas, pa BG vozovi ni od jutros nisu krenuli.

Štrajk radnika “Nege kola” juče je paralisao vozni saobraćaj, a njihov protest na šinama nastavlja se i danas.

Velika gužva stvara se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << autobuskim stanicama koje predstavljaju alternativne puteve sugrađanima koji su računaju na prevoz vozom.

Gužve su na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Pančevačkom mostu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu na ulasku u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Beograd bez vozova, gužve na sve strane

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2014

Štrajk radnika obustavio je prevoz BG vozom...Štrajk radnika "Nege kola" juče je paralisao vozni saobraćaj, a njihov protest na šinama nastavlja se i danas...Velika gužva stvara se na autobuskim stanicama koje predstavljaju alternativne puteve sugrađanima koji su računaju na prevoz vozom...U...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.