ŠTRAJK: Obustava rada na Marakani

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK: Obustava rada na Marakani

Duguje im se mnogo, jer im je poslednji put isplaćena januarska plata

Juče ujutro u osam časova oko 50 zaposlenih radnika u Crvenoj zvezdi stupilo je u štrajk.

Teška finansijska situacija u Ljutice Bogdana rezultovala je obustavom rada jednog od dva sindikata radnika. Zaposleni u klupskom hotelu, finansijama, bezbednosti, kao i radnici koji održavaju teren neće obavljati svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << radne zadatke dok ne dobiju zaostala primanja.

A duguje im se mnogo jer im je poslednji put isplaćena januarska plata. Radnici su se juče okupili u Medija centru na stadionu, gde su izrazili nezadovoljstvo zbog svog položaja u klubu. Zaposleni su spremni da razgovaraju s upravom. Žele odmah da dobiju oni što su zaradili, u suprotnom, nastavljaju štrajk.

Funkcionisanje kluba može da bude ugroženo tim potezim jer na Marakani sad nemaju osobe koje rade na održavanju terena, a štrajkuju i četiri žene koje peru dresove prvotimcima.

(M. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.