Protestna vožnja taksista ulicama Bora

Izvor: Bor030.net, 02.Jul.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protestna vožnja taksista ulicama Bora

Taksistima iz cele Srbije u “štrajku na točkovima” protestnom vožnjom glavnim gradskim ulicama pridružili su se i borski taksi vozači.

Nekoliko desetina taksista protestnom vožnjom od 11 do 12 časova ulicama Bora podržalo je danas kolege iz Beograda i drugih gradova Srbije, koji na ovaj način iskazuju svoje nezadovoljstvo jer Vlada nije ispoštovala dogovor u vezi regulisanja poreskih obaveza taksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << prevoznika.

Taksisti zahtevaju „uslovni otpis duga i kamate“ i „obezbeđivanje ambijenta za rad taksi vozača sa ciljem redovnog izmirivanja obaveza prema državi“.

(agencije / Bor030)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.