Pozlilo profesorki informatike koja 10 dana štrajkuje zaključana u kabinetu

Izvor: Press, 30.Jun.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozlilo profesorki informatike koja 10 dana štrajkuje zaključana u kabinetu

Uprkos činjenici da joj se zdravstveno stanje pogoršava, Mikšin je naglasila da će nastaviti protest sve dok ministar prosvete ne reši njen problem.
Mikšin je agenciji Beta rekla da se njeno zdravstveno stanje pogoršava, zbog čega je danas intervenisala hitna pomoć, ali da ne želi da prekine štrajk glađu dok ne bude vraćena na posao.
Ona je ranije danas izjavila za Tanjug da je poslala pisma premijeru i predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srbije, kao i ministrima pravde i prosvete.
- Svima sam u naslovu pisama stavila da sam još živa. Napomenula sam im da štrajkujem već deset dana i da niko ne reaguje na ovaj moj potez. Pitala sam ih da li to znači da ljudski život ne vredi ništa - kaže Mikšin.

 
Ona je dodala da ostaje zaključana, jer je prema njenom mišljenju sud učinio nepravdu, proglasivši da ona nema kvalifikacije za profesora informatike.
Šumarska škola je rešenje o prestanku radnog odnosa, koje Mikšin nije htela da primi i potpiše, postavila na oglasnoj tabli škole, i nakon osam dana od dana postavljanja, to rešenje će postati pravosnažno.
Apelacioni sud u Kragujevcu je u februaru ove godine odbio žalbu Radojke Mikšin kao neosnovanu, odbacujući njene navode da poseduje dokumente i licencu za obavljanje posla profesora informatike.
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.