NE ODUSTAJU: Advokati na protestu ispred Vlade

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ODUSTAJU: Advokati na protestu ispred Vlade

Advokati koji štrajkuju već dva i po meseca protestovali su danas ispred Vlade Srbije, a zbog tog skupa blokirana je raskrsnica kod Nemanjine ulice.

Oni su poručili da neće oduštati od štrajka sve dok se ne ispune njihovi zahtevi.
Predsednik Advokatske komore Srbije Dragoljub Đorđević rekao je da su advokati poslali urgenciju Savetu Evrope i Evropskoj komisiji i da očekuju njihovu reakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iduće nedelje.
Đorđević je najavio da danas putuje u Brisel gde će se sastati sa najvišim funkcionerima Evropske unije advokata, kao i sa mejdunarodnim faktorima, pre svega iz Evropske unije.
Na jednočasovnom protestu govorili su predstavnici regionalnih advokatskih komora Srbije.
Nešto posle 13 časova, okupljeni su počeli da se razilaze.
Izvor: tanjug.rs
The post NE ODUSTAJU: Advokati na protestu ispred Vlade appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokati blokirali saobraćaj u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2014

Ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici okupili su se advokati, na protestu koji je organizovala Advokatska komora Srbije...Saobraćaj je blokiran u samom centru Beograda, ulicama Kneza Miloša i Nemanjinom, a propuštaju se samo kola Hitne pomoći...Advokati protestuju od 17. septembra, a razlog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.