Maloletniku pet godina robije za surovo ubistvo u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jan.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletniku pet godina robije za surovo ubistvo u Nišu

Maloletni I.S. (17) iz Niša osuđen je juče u Višem sudu u Nišu nepravosnažno na pet godina zatvora zbog ubistva Nenada Jovanovića (19) 19.maja 2014.godine.

Zbog nasilničkog ponašanja, A.J. (16) i M.S. (17), koji su bili u društvu sa I.S. sudija za maloletnike izrekao je vaspitne naloge, pojačan nadzor od strane organa starateljstva.

I.S., koji je nedavno prebačen u vaspitni dom jer mu nije bila izrečena presuda ni posle šest meseci od optuženja zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << štrajka advokata, rešenjem sudije za maloletnike ponovo je vraćen u pritvor.

Protiv Mateje Cvetkovića (22), koji se tereti da je trojicu drugova dovezao kolima do naselja Ledena stena, vodi se odvojeni postupak jer je punoletan.

Jovanović je ubijen u ulici Nade Dimić naselju Ledena stena sa šest uboda nožem.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Maloletni I.S. osuđen na pet godina zatvora zbog ubistva

Izvor: juGmedia, 31.Jan.2015

NIŠ – Sudija za maloletnike Višeg suda izrekao je nepravosnažnu presudu od pet godina zatvora I. S. (17) iz Niša, zbog ubistva Nenada Jovanovića (19) maja prošle godine...Vaspitne naloge, pojačan nadzor od strane organa starateljstva, izrečene su zbog nasilničkog ponašanja A. J. (16) i M....

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.