Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOS SE OGRAĐUJE: Radnički nije na našem budžetu, uradili smo što je do nas

Nakon što se Stanki Pejović, predsedniku SD Radnički, posle petodnevnog štrajka glađu u protestu pridružila i najbolja rukometašica svih vremena i predsednik ŽRK Radnički Svetlana Ceca Kitić Ministarstvo omladine sporta i omladine prisetilo se da bi moglo da se oglasi tim povodom.

U saopštenju koje je navedeno ministarstvo dostavilo medijima, a koje vam prenosimo, kaže se:
– Sportsko društvo Radnički nije na budžetu MOS, sredstva ostvaruje od grada, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali imaju velike nagomilane dugove koji postoje već dugi niz godina. Ovo sportsko društvo ne plaća struju, komunalije… Na osnovu njihove molbe mi smo uputili dopis svima kojima oni duguju da im pomognu i reprogramiraju dug. To je ono što je ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije moglo da uradi. Naravno da u svakom trenutku stojimo na raspolaganju i vrata MOS su uvek otvorena.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Štrajk,   Ceca

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.