Dok advokati štrajkuju: Bahati vozač koji je skrivio smrt čoveka pušten na slobodu

Izvor: Svet, 20.Sep.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok advokati štrajkuju: Bahati vozač koji je skrivio smrt čoveka pušten na slobodu

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kraljice Marije u Kragujevcu, kod Tržnog centra ”Plaza”, sinoć oko 23.45 časova, jedna osoba je poginula, dok su dve teško povređene. Iako se vozač koji je kriv za nesreću kretao neprilagođenom brzinom i ugrozio bezbednost u saobraćaju, njemu nije određen pritvor zbog štrajka advokata.
Vozač ”zastave 101” B. G. (39) iz Kragujevca podlegao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << povredama u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je putnik u ovom vozilu I. G. (35) zadobila teške povrede opasne po život.
Upravljajući neprilagođenom brzinom vozilom “hjundai”, iz smera naselja Stanovo prema Velikom parku, V. M. (34) iz Kragujevca je prešao preko razdelnog ostrva i naleteo na automobil ”zastava 101”, koje je dolazilo iz suprotnog smera. Više možete pročitati OVDE.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.