Deo radnika na Marakani dobio novac, Zvezdin teren ima ko da održava

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo radnika na Marakani dobio novac, Zvezdin teren ima ko da održava

Štrajk radnika u Crvenoj zvezdi je nastavljan, ali je uprava postigla dogovor sa onima zaduženim za odražavanja terena. Radnicima kojima je to u opisu posla je isplaćeno 200 evra opet iz ličnih sredstava članova uprave kako bi se vratili na radna mesta.

Oni su to prihvatili uz obećanje da će im zaostala primanja biti isplaćena čim klub dođe do novca i posle jednog dana zastoja nastavili brigu o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glavnom i pomoćnim terenima Marakane.

Osnovni adut v.d. generalnog sekretara Zvezdana Terzića je bio da je u klubu od skora, da nije "zaslužan" što im se duguje od januara i da traži vreme kako bi pokazao da će se u njegovom mandatu stvari promeniti.

Pošto je u sredu uručen otkaz ženama na privremenim i povremenim poslovima koje se staraju o održavanju opreme svih kategorija kluba, ostala je nerešena situacija sa administracijom i zaposlenima u hotelu kluba. Oni kao argument koriste činjenicu da ne mogu svakoj garnituri davati vreme da profunkcioniše, jer njima vreme prolazi i nemaju od čega bukvalno da žive.

Zbog toga će za sada ostaju u štrajku, a sutra bi trebalo da imaju sastanak sa predstavnicima svog sindikata na nivou grada kako bi odlučili šta im je činiti. Utisak je da će uprava morati da pronađe adekvatno rešenje i njihove situacije jer nikako nije dobro da se deo radnika plaća, a drugi ne.

U međuvremenu "rat saopštenjima" je nastavljen, bez konkretnog rezultata, ali sigurno je da mora da se pronađe trajno i čvrsto rešenje.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.