BG voz stao zbog štrajka

Izvor: 24sata, 02.Okt.2014, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG voz stao zbog štrajka

“BG voz” juče je bio potpuno paralisan, jer su radnici preduzeća „Nega kola” zarobili sve garniture u depou. Kasno sinoć su nam rekli da će blokada trajati cele noći, a šta će potom biti odlučiće danas. Autobusi su zbog toga bili prebukirani, a najteža situacija bila je na linijama ka Batajnici (73, 706 i 706E).

Glavna železnička stanica | Foto: D. Goll

- Mi smo sve finansijske obaveze prema „Nezi kola” do kraja godine ispunili. Oni protestuju >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << zbog toga što im nisu isplaćene zarade, a pridružili su im se i radnici „Želturista”. Ne znamo kada će vagoni i garniture biti odblokirane - kazao je Nenad Stanisavljević iz Železnica Srbije.

Ni „Beovoz” juče jedno vreme nije saobraćao, a elektromotona garnitura koja ide od Pančeva do Pančevačkog mosta nije ostala zarobljena i prevoziće putnike.

Saobraćajnu sliku u gradu juče je dodatno pogoršao i udes koji se dogodio u Bulevaru despota Stefana kada je kamion „Gradske čistoće” udario u automobil i povredio dve dvadesetčetvorogodišnje devojke koje su bile u kolima.

Vozač je nakratko izašao iz kamiona koji se sam pokrenuo i izazvao udes. Zbog ove nesreće nastala je kolona na Zrenjaninskom putu duga sedam kilometara, a naši reporteri izvestili su da se od Borče do centra grada putovalo i duže od sata.

Glavna železnička stanica | Foto: D. Goll
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.